WORKSHOPS


Online edit workshop

Na heel wat jaren mijzelf te hebben ontwikkeld ben ik nu trots op mijn werk. De beelden die ik fotrografeer maar ook de edit die mijn foto’s afmaken. 

 

Elk beeld is weer anders en daardoor hebben sommige foto’s iets meer aandacht nodig dan andere om ze net dat wauw effect te geven. In mijn Online edit workshop leer ik jou hier alles over. 

 

De online edit workshop is 1 op 1 en gaat via Zoom, videobellen. Tijdens het videobellen zal ik mijn beeldscherm met je delen en deel ik jou al mijn tips & trucs met lightroom. Het grootste gedeelte van de workshop zal plaats vinden in Lightroom en een klein stukje in Photoshop. Naast dat ik jou mijn werkwijze laat zien en wat je allemaal met lightroom kan, maak ik ook een custom preset in jou style voor jou op maat. De workshop duurt ongeveer 90-120 minuten.

 

Wanneer je een  workshop boekt is je plekje pas gereserveerd na de betaling via Ideal.

€ 360,00

  • Beschikbaar


MENTORSESSIE - TALK + SHOOT

Ben jij een startende fotograaf en groeiende met je bedrijf. Heb je veel vragen over dingen waar je steeds tegen aan loopt maar ook tijdens een shoot, hoe je het beste naar het licht kijkt en hoe je de klant het beste aan kan sturen? Dan is de mentorsessie TALK + SHOOT wellicht iets voor jou.

 

Tijdens deze mentorsessie zullen we eerst al je vragen door nemen, zal ik mijn workflow vertellen en daarna zullen we samen een NEWLIFE, MOTHERHOOD of FAMILY fotograferen. Hierbij leg ik uit waar je op moet letten tijdens het fotograferen etc. Deze mentorsessie duurt ongeveer 3-5 uur. 

 

Wanneer je een mentorship boekt is je plekje pas gereserveerd na de betaling via Ideal. 

 

€ 395,00

  • Uitverkocht


MENTORSHIP - TALK + SHOOT + EDIT

Ben jij een startende fotograaf en groeiende met je bedrijf. Heb je veel vragen over dingen waar je steeds tegen aan loopt maar ook tijdens een shoot, hoe je het beste naar het licht kijkt en hoe je de klant het beste aan kan sturen? En kom je helemaal niet uit je edit? Dan is de mentorsessie TALK + SHOOT + EDIT wellicht iets voor jou.

 

Tijdens deze mentorsessie zullen we eerst al je vragen door nemen, zal ik mijn workflow vertellen en daarna zullen we samen een NEWLIFE, MOTHERHOOD of FAMILY shoot fotograferen. Dit gedeelte duurt ongeveer 3-5 uur En daarna bespreken we achteraf ook nog de EDIT van de beelden die je hebt gemaakt tijdens de mentoship. En dit gedeelte duurt ongeveer 1-1,5 uur. (Het edit gedeelte zal online gebeuren, via zoom, omdat we in real life achter de computer moeilijk samen genoeg afstand kunnen houden voor corona.)

 

Wanneer je een mentorship boekt is je plekje pas gereserveerd na de betaling via Ideal. 

 

€ 495,00

  • Beschikbaar


FAMILIE WORKSHOP | 10 -10-'20

In een groepje van maximaal 5 cursisten hebben we een een TALK van ongeveer anderhalf uur. We kletsen samen over onze passie, wat de doelen zijn die jullie willen behalen, ik vertel mijn workflow en waar je allemaal het beste op kunt letten tijdens het fotograferen van een familie.

Daarna gaan we samen naar de shoot locatie toe en zullen we daar ook samen een familie fotograferen. Deze workshop duurt ongeveer 3-4 uur.

 

De workshop begint om 15.30 met de TALK en rond half 6 beginnen we met de shoot zodat we 1,5 uur shoot tijd hebben tot de zon onder is. We hopen natuurlijk op een mooi zonnetje. De workshop word alleen verzet met regen of mochten er corona regels veranderen.

 

Ivm corona hebben we niet meer dan 5 cursisten en zullen we ook ruim de tijd hebben met de shoot zodat we allemaal met voldoende afstand wel de mooie beelden kunnen vast leggen. Het is belangrijk dat iedereen zich aan de regels houd en mocht er iemand verkouden zijn of andere klachten hebben dit optijd van te voren aan te geven.

 

Wanneer je een familie workshop boekt is je plekje pas gereserveerd na de betaling via Ideal. Achteraf zal ik een factuur nasturen.

 

Mocht de familie workshop niet door kunnen gaan vanuit de kant van de fotograaf ivm corona bijvoorbeeld krijg je je geld terug. Mocht je af willen zeggen (binnen 2 maanden van tevoren) ontvang je 70% terug. (binnen 7 dagen van de tevoren) krijg je 40% terug. Wanneer je (binnen 24uur) afzegt krijg je geen geld terug. Wel is het altijd mogelijk je plekje door te verkopen aan een andere cursist.

€ 295,00

  • Uitverkocht